O nama

2021-te slavimo 30 godina rada.

Davor Tarle, dr.med.dent., diplomirao je Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. godine.

Posvećen izvrsnosti

Nakon završenog fakulteta, radio je na Zavodu za ortodonciju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, a 1995. godine otvara privatnu stomatološku ordinaciju za estetsku stomatologiju.

Usluge

Od samih početaka osnovni postulat naše ordinacije je individualnim pristupom, stručnošću, razgovorom i ljubaznošću omogućiti pacijentu da se osjeća ugodno i da sve stomatološke usluge dobije na jednom mjestu.

Ordinacija posjeduje najsuvremeniju opremu i materijale iz svih grana stomatologije.

Zahvaljujući bogatom usavršavanju u zemlji i inozemstvu kao i dugogodišnjem iskustvu u radu, spremni smo riješiti Vaš problem na individualan i kompetentan način posvećujući svakom pacijentu dostatno vremena kako bi se riješile sve nedoumice i ponudio optimalan plan terapije.

Raznovrstan set usluga

– Estetska restorativna stomatologija – Implantologija i oralna kirurgija – Protetika – Ortodoncija – Endodoncija – Parodontologija – Izbjeljivanje – Profilaksa – Dječja stomatologija – Suvremeni dijagnostički postupci – digitalni rentgen (RVG)

Usluge Kontakt

Intervju-interview HRT

Davor Tarle, dr.med.dent., diplomirao je Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. godine. Nakon završenog fakulteta, radio je na Zavodu za ortodonciju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, a 1995. godine otvara privatnu stomatološku ordinaciju za estetsku stomatologiju.

Posvećen izvrsnosti

Usluge

REZERVIRAJTE TERMIN

Ordinacija posjeduje najsuvremeniju opremu i materijale iz svih grana stomatologije. Bogato usavršavanje u zemlji i inozemstvu